Przeskocz do treści

Funkcjonalna, praktyczna i elegancka kostkarka

Zarówno w lokalach gastronomicznych różnych typów, jak i w każdym domu niezbędnym urządzeniem jest kostkarka do lodu. Jest funkcjonalna, praktyczna, elegancka i niezwykle wydajna. Sprawdzi się nie tylko w trakcie organizowania wielkich imprez, ale także w domowym zaciszu.

Jakie są zalety wykorzystywania kostkarki?

kostkarkaWytwarzanie lodu dzięki profesjonalnym urządzeniom jest współcześnie bardzo łatwe i proste, a co więcej, sam proces przebiega sprawnie i szybko. Do ich niekwestionowanych zalet można zaliczyć szereg walorów, z których najistotniejsze to:

• Wykonanie z wysokogatunkowych materiałów, takich jak na stal nierdzewna,
• Bardzo duża wydajność, w przypadku kruszarki gastronomicznej nawet do stu pięćdziesięciu pięciu kilogramów lodu na dobę,
• Elegancki, nowoczesny i estetyczny wygląd,
• Zapewnienie odpowiedniego poziomu higieny dzięki łatwości czyszczenia,
• Możliwość chłodzenia za pomocą wody lub powietrza,
• Wyposażenie we wskaźniki LED, które sygnalizują konieczność dolania wody,
• Energooszczędność – po zakończeniu pracy urządzenie automatycznie się wyłącza,
• Elektroniczny panel,
• Niezwykle prosta obsługa polegająca na wlaniu wody i naciśnięciu odpowiedniego przycisku,
• Możliwość podejrzenia pojemnika na lód za pomocą okienka w obudowie,
• Może być podłączona do zabudowy lub wolno stojąca,
• Wszechstronne zastosowanie – w zależności od modelu – zarówno w lokalach gastronomicznych, jak i w domach.